فیبرنوری زمینی:

جهت اجرای پروژه های فیبر نوری روش های استاندارد و تجهیزات خاصی مورد نیاز می باشد که استفاده از این تجهیزات و رعایت استاندارد های فوق در حصول به نتیجه مطلوب بسیار حائز اهمیت هستند .

استاندارد های اجرای پروژه های فیبر نوری : در اجرای پروژه های فیبر نوری رعایت استاندارد های بین المللی و خاص هر منطقه بسیار با اهمیت و حساس می باشد و در صورت عدم رعایت این استاندارد ها و روش های مورد تایید در صنعت IT نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد .

اجرای پروژه های فیبر نوری در کشور عزیزمان پیرو استاندارد های مشخص و تایید شده ای می باشد که نتیجه بررسی ها و برآوردهای

کارشناسان متخصص از شرایط اجرای پروژه های فیبر نوری در کشورمان می باشد . شایان ذکر است شرکت پیشرو بهینه نوآوران ( PBN ) نماینده رسمی کابل فیبر نوری MERCURY در ایران می باشد

اجرای پروژه های فیبر نوری شامل چندین مرحله می باشد :

مرحله نخست : بستر سازی خارجی

مرحله دوم : کابل کشی فیبر نوری

مرحله سوم : بستر سازی داخلی

مرحله چهارم : نصب و راه اندازی تجهیزات Active

استاندارد های تعیین شده جهت اجرای پروژه های فیبر نوری طبق استاندارد های شرکت کنترل ترافیک تهران می باشد .

fu

شرکت پیشرو بهینه نوآوران یکی از شرکت های پیشرو در ارائه سرویس های پهنای باند بر روی بستر های مختلف و بخصوص بر روی بستر فیبر نوری می باشد . در این زمینه شرکت پیشرو بهینه نوآوران  طبق استاندارد های موجود و تایید شده و با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات و با بهره گیری از روش های نوین اقدام به اجرای پروژه های فیبر نوری می نماید . این مراحل شامل حفاری ، بستر سازی خارجی و داخلی ، نصب و راه اندازی تجهیزات Active می باشد . همچنین پس از اجرای کلیه مراحل فوق این شرکت با استفاده از تجهیزات به روز دنیا و بهره مندی از تیم مجرب قادر به اجرای پروژه های فیوژن ( جوش گرم ) و تست OTDR کابل فیبر نوری می باشد .

fz

  • استفاده از کابل فیبر نوری  , امکان  طرح و توسعه در تمامی موارد تکنولوژی روز IT در چند سال اینده آن شرکت  دیده شده است .
  • با توجه به اجرای عملیات حفاری  بشیوه کنترل ترافیک , ایجاد انشعاب در هر زمان به ساختمانهای دیگر مرتبط با آن شرکت  امکان پذیر خواهد بود .
  • استفاده از کابل فیبر نوری  , امکان  طرح و توسعه در تمامی موارد تکنولوژی روز IT در چند سال اینده آن شرکت  دیده شده است .
  • با توجه به اجرای عملیات حفاری  بشیوه کنترل ترافیک , ایجاد انشعاب در هر زمان به ساختمانهای دیگر مرتبط با آن شرکت  امکان پذیر خواهد بود .

که نمونه پروژه ها بشرح ذیل است:

  • اجرای کابل کشی فیبرنوری زمینی به متراژ 70 کیلومتر در جاده فیروزکوه – قائمشهر در جهت انتقال داده ها با عمق 40 و عرض 10 سانت مربوط به ناجا ( سال 1391)
  • اجرای کابل کشی فیبرنوری زمینی  از طریق حفاری با دستگاه با عمق 35 و عرض 8 سانت و حفر منهول جهت خواباندن کابل که به متراژ 70 کیلومتر در جاده تهران – امل در جهت انتقال داده ها مربوط به ناجا ( سال 1391)
  • اجرای پروژه شاهراه اطلاع رسانی در جهت انتقال داده ها در دانشگاه تهران و محیط پیرامون (سال 1391)
  • اجرای کابل کشی فیبرنوری زمینی به متراژ 12 کیلومتر در فرودگاه مهراباد جهت انتقال داده ها مربوط به شرکت ملی فرودگاههای کشور ( سال 1391)
  • ترمینیشن و تست شبکه LAN ساختمان های فاز 12 پارس جنوبی ( سال 1393 )
  • نصب تجهیزات Active  و Passive  شبکه برای 50 نود (تلفن و شبکه و برق) در ساختمان سینما سوره (سال 1393)
  • نصب تجهیزات Active  و Passive  شبکه برای 300 نود (تلفن و شبکه و برق) در ساختمان سفید نهاد ریاست جمهوری  (سال 1393)
  • نصب تجهیزات Active  و Passive  شبکه برای 300 نود (تلفن و شبکه و برق) در ساختمان پاد نهاد ریاست جمهوری  (سال 1393)
  • نصب تجهیزات Active  و Passive  شبکه (تلفن و شبکه و برق) در دفتر مرکزی کارخانه گلستان(سال 1393)
  • نصب کابل فیبرنوری و فیوژن و و نصب و راه اندازی بستر فیبر نوری کارخانه گلستان (سال 1392 )
  • ترمینیشن و نصب کابل شبکه و فیبرنوری جهت ساختمان های نهاد ریاست جمهوری  ( سال1392 )
  • فیوژن و راه اندازی بستر فیبر نوری بالغ بر 1500 فیوژن جهت راه اندازی بستر گیگ در ساختمان باغ  موزه  دفاع مقدس (سال 1392 )
  • فیوژن و راه اندازی بستر فیبر نوری کارخانه سیمان خمسه واقع در دانشگاه مالک اشتر (سال 1392 )

در بسیاری از پروژه ها امکان استفاده از بستر فیبرنوری زمینی نمی باشد که نیاز به استفاده از فیبرنوری هوایی است که مزیت ان به نحو زیر است. همچنین جهت نیاز به انتقال داده در کنار بستر برق فشارقوی نیز نیاز به استفاده از این نوع فیبرها می باشد.

 نمونه پروژه ها بشرح ذیل است

• بستر حفاری نیاز به صرف هزینه جهت حفاری مسیر به عمق و عرض استاندارد و همچنین نیاز به ماسه وشن و اسفالت جهت پرنمودن مسیر پس از نصب کابل فیبرنوری میباشد همچنین دستگاه های حفاری در نظر گرفته شده دارای محدودیت از متراژ حفاری در طی زمان کاری می باشد که این خود هم صرف هزینه و زمان در پیشبرد و اجرای پروژه است . همچنین استفاده از معابر شهری نیاز به دریافت مجوز از شهرداری جهت حفاری می باشد که خود نیز هزینه و زمان را در بر خواهد داشت .

• استفاده از بستر دکل های روشنایی پس از نصب یراق الات مناسب دکل ها در زمان در نظر گرفته شده جهت اجرای پروژه صرفه جویی نموده و پروژه در زمان کمتر صورت خواهد گرفت.

• 3- ایجاد از بستر هوایی از جهت نگهداری نیز هزینه ای کمتر خواهد داشت چرا که در محیط پیرامونی به جهت موجودات جونده احتمال قطعی کابل و نیاز به جایگزین بستر دیگر نیز پیش خواهد امد و همچنین مشکلات ناشی از قطعی کابل در خصوص حفاری های احتمالی جهت اصلاح و ترمیم معابر شهری .

 نمونه پروژه ها

• اتصال 27 مفصل فیبرنوری به همراه با 1370 عدد فیوژن مربوط به دوربین های طرح ترافیک در منطقه خیایان 17 شهریور و خیابان شوش(سال 1389)

• اجرای کابل کشی فیبرنوری هوایی و زمینی به متراژ 8000 متر روی تیرهای روشنایی بهمراه طراحی و ساخت یراق الات برای اداره برق استان خراسان شمالی در شهر بجنورد برای اتصال تمامی پست ها و مجتمع های مربوطه به ستاد اصلی بالغ 10 نقطه و270 عدد فیوژن در این نقاط (سال 1389)

• اجرای کابل کشی فیبرنوری هوایی روی تیرهای روشنایی بهمراه طراحی و ساخت یراق الات برای کنترل ترافیک از میدان امام حسین تا برزگراه بعثت و از میدان راه آهن تا خیابان 17 شهریور

• اجرای کابل کشی فیبرنوری هوایی روی تیرهای روشنایی بهمراه طراحی و ساخت یراق الات برای اداره برق استان خراسان جنوبی در شهر بیرجند برای اتصال دو ساختمان اصلی به یکدیگر

• اجرای تمامی کابل کشی شبکه و فیبرنوری و Coax مسیرهای ارتباطی Communication های مربوط به Access Control های تونل نیایش شامل تمامی Sos ، و ERT ، PTZ ،AID ، RCهای ارتباطی و فیوژن تمامی این Communication بالغ بر 5000 عدد فیوژن (سال 1392 )

• اجرای تمامی کابل کشی شبکه و فیبرنوری و Coax مسیرهای ارتباطیCommnucation های مربوط به Access Control های تونل توحید شامل تمامی Sos ، و ERT ، PTZ ،AID ، RCهای ارتباطی و فیوژن تمامی این Communication بالغ بر 800 عدد فیوژن (سال 1389)

شركت پیشرو بهینه نواوران عضوشوراي عالي انفورماتيك كشور در مشاوره پروژه های انفورماتیکی  با هدف كمك به بهبود و توسعه هرچه بيشتر فن آوري اطلاعات در ايران و منطقه با بهره‌گيري از تجربه‌اي سیزده ساله و برخورداري از كارشناسان متخصص و كارآزموده اقدام به نصب اولین مفصل دریایی با طراحی اقای مهندس اکبر اهنی ها در مفاصل مسیر قشم به بندرعباس و همچنین مسیر كيش به چارك درخليج فارس براي اولين باردرايران نمود که تاکنون هیچ یک از شرکت های داخل موفق به نصب و اتصال و تجربه چنین مفصل دریایی نشده است . نمونه ای از تجربه موفق تیم متخصص شرکت در ذیل اورده شده است.